Segítség

Fajtakereső

A fajtakeresőben azokat a fajtákat szedtük össze, amelyekre volt jelentősebb kereslet az elmúlt években. A vetőmag piacon található szinte megszámlálhatatlan mennyiségű termékből így egy kb. 600 fajtából álló adatbázis jött létre. Az egyes kategóriákon (fajokon) belül a bal oldalon található kulcsszavak bejelölésével lehet szűrni a kívánt tulajdonságokkal rendelkező vetőmagra. Az adatbázisban található képek fajtaazonosak, mind a leírások, mind a képek az adott vetőmagot előállító cégektől származnak. Az adatbázist próbáljuk folyamatosan frissen tartani és szükség szerint bővíteni.

Árlista

Szezonról szezonra frissítjük árlistánkat, amelyben a legkeresettebb fajták és aktuális áraik szerepelnek. Az Árlistában található vetőmagokról mind leírást találhat a Fajtakeresőben. 30 ezer forint feletti rendelés esetén a kedvezményes árainkon számlázunk.

Rendelés

Rendelni és vásárolni a Kapcsolat menüben található telefonszámokon, emailben vagy a Budapesti Nagybani Piacon található boltunkban tudnak.

Vásárlás menete, szállítási információ

Az árlistánkban is szereplő fő fajtákat igyekszünk folyamatosan készleten tartani. Telefonos vagy emailes rendelést követően 1-2 napon belül tudjuk házhoz küldeni a vetőmagokat a Magyar Posta MPL futárszolgálatával.

Az általunk eladott vetőmagok minőségéért felelősséget a vetőmagot előállító vagy Magyarországon először forgalomba hozó cégek általános szállítási feltételei szerint vállalunk, melyet kérésre elküldünk Önnek. Amennyiben ezt nem kéri, feltételezzük, hogy ismeri és elfogadja ezen cégek általános szerződési feltételeit.