Markiz

Kiváló belső húsminősége, fehérebb hússzíne miatt alkalmas feldolgozásra, szeletelésre, leves vegyes csomagok készítésére. Igen nagy méretű, sima felületű gumót nevel. Ipari feldolgozásra alkalmas, nem pudvásodik. Gyökérzete főleg alul helyezkedik el, tisztítása haladós. Lombozata ernyős, felfelé álló, lombbal történő friss piaci értékesítésre is javasolt. Jól sűríthető. Gumója gyors növekedésű, hamar eléri az értékesítési, piaci méretet. Ültetése májustól javasolt. Igen jól tárolható.

Kategória:

Leírás

Kiváló belső húsminősége, fehérebb hússzíne miatt alkalmas feldolgozásra, szeletelésre, leves vegyes csomagok készítésére. Igen nagy méretű, sima felületű gumót nevel. Ipari feldolgozásra alkalmas, nem pudvásodik. Gumója kifejezetten kerek, nagyon mutatós. Gyökérzete főleg alul helyezkedik el, tisztítása haladós. Gépi betakarításra alkalmas, a gyökérzete nem vesz fel sok földet. Lombozata ernyős, felfelé álló, lombbal történő friss piaci értékesítésre is javasolt. Jól sűríthető. Gumója gyors növekedésű, hamar eléri az értékesítési, piaci méretet. Ültetése májustól javasolt. Igen jól tárolható.

További információk

Vetőmagok

, ,